Tirsdag d. 9 juli.

DSC_1854_958
… Kisse giver Astrid LIndgren gode råd til forfatterskabet - i Vimmerby.

Det er næsten blevet en vane, at stå op til godt vejr – dejlig vane
Vi havde prøvet at booke en campingplads på en lille plads nær Eksjö, og vi fik positivt svar fra dem her til morgen. Vi fik pakket sammen, kørte af sted, holdt en lille kaffepause i Kisa, hvor vi har været engang for ca 23.24 år siden, og boet i stuga – men ingen af os kunne genkende noget som helst.
Kørte videre og holdt igen en lille pause i Vimmerby, hvor vil egentlig skulle finde en hobbyforretning, men det lykkedes ikke helt.
Vi var fremme ved Movänta camping ved 3 tiden, og Erik tog sig en lille lur.
Vi bestemte os for at køre en smut til Eksjö, og gik en lille tur gennem Trästaden – den gamle bydel – som var rigtig smuk og velbevaret- klokkken var blevet 17, så mange af de små butikker og museet var lukket, så vi vil kigge på det en anden dag.
Vi fik os dog lige en dejlig kop kaffe på konditoriet ved Store Torg.
Jeg smurte et par madder, og så kørte vi op, for at gå tur i Skurugata, som er en kløft i berget, som er mellem 7 og 24 m bred, og med bratte vægge i op til 35 m. Vi fandt den, men opgav – det var mere klatretur end vi synes om. Tog stien op til Skuruhatt, 337 m.o.h., med en fantastisk udsigt, hvor vi nød vores mad og kaffe.
Varmt og solrigt vejr hele dagen.

DSC_1903OK_958
… på toppen. Fantastisk udsigt.