Søndag d. 7 juli.

_NYG3248_958
… i rälsbus - igen.

Skønt vejr fra morgenstunden, med morgenmaden i det fri. Op ad formiddagen kørte vi mod Vadstena. Det er en utrolig smuk og hyggelig lille by, med mange små smalle brolagte gader.
Vi fandt først frem til Klosterområdet, og kiggede lige ind i klosterkirken, som er umådelig stor og også smuk , men der var gudstjeneste i den øverste del af kirken, så vi listede hurtigt ud igen.
Vi var inde at se Klostermuseet, meget flotte udstillinger, så også ruinerne udenfor. Vi gik langs vandet over til Slottet – meget imponerende.
Så fandt vi järnvägsstationen, og regnede med vi skulle køre med ångtåg, men det blev rälsbus, og en meget beskeden tur på ca. 12 min. Det var lidt en skuffelse – men byen Vadstena er bestemt et besøg værd.
Vi kørte over Motala hjem, og var inde at se Motola Motormuseum. En vældig stor samling af alle mulige køretøjer – en stor samling radioer og meget , meget mere.
Kørte gennem Borensberg, og så slusen – den eneste manuelt betjente på Götakanalen.
Vi smurte en madpakke til aften, og kørte op til Ljungsbro, og gik langs kanalen ned til Berg, en dejlig travetur på 6 km.
Endnu en dejlig og meget varm dag (vi nåede 30 grader på et tidspunkt)

_NYG3179GOD_958
… klostermuseet var særdeles professionelt - også figurerne - det her er en figur af en nonne - meget livagtig.

_NYG3286_958
… motormuseet var derimod noget rod - men der var mange sager.